Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از رادیو گفتگو، محمود علیزاده، معاون فنی و حقوقی سازمان امور مالیاتی کشور با تأکید بر لزوم طراحی زیرساخت‌های لازم برای دریافت مالیات از خانه‌ های خالی گفت: برای اینکه مشخص شود یک فرد طی یک سال چند واحد مسکونی و زمین معامله کرده باید زیرساخت‌هایی را فراهم نمود.

وی قانون پایانه فروشگاهی را یکی از زیرساخت‌های این نوع مالیات عنوان کرد و افزود: با اجرای این قانون می‌توان معاملات کلیه افراد در حوزه حوزه مسکن و طلا و سکه و ارز را تشخیص داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی و حقوقی سازمان امور مالیاتی کشور اظهار کرد: ما نسبت به هر ملک و زمینی که با اجرایی شدن این قانون، خریده شده باشد و بعد به فروش رفته باشد اقدام به دریافت مالیات می‌کنیم و خانه‌هایی که قبل از طراحی این قانون خریده شده باشند مشمول این موضوع نمی‌شود.

هر فردی واحدهایش را اجاره دهد، معاف از مالیات خانه‌ های خالی می‌شود

علیزاده متذکر شد: کسانی هم که چند واحد مسکونی خریداری کرده و آنها را اجاره داده باشند مشمول قانون مالیات بر خانه‌های خالی و مالیات بر عایدی سرمایه نخواهند شد.

وی با بیان اینکه اصابت این طرح‌ها صرفاً به بخش سوداگری است گفت: اصابت این نوع مالیات به کسانی است که زیر یک سال اقدام به خرید و فروش می‌کنند که البته هنوز مکانیزم و زیرساخت‌های جزئی برای این کار طراحی نشده است.

مشخصات ملک ثبت نشود، به عنوان خانه خالی شناسایی می‌شود

معاون فنی و حقوقی سازمان امور مالیاتی تأکید کرد: مردم برای اینکه دچار مشکلی نشوند باید وارد این سامانه شوند و مشخصات ملک خود و کد پستی را وارد کنند در غیر این صورت این املاک به عنوان خالی از سکنه و کاربر تعریف و به سازمان اعلام خواهد شد البته این افراد می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات خود به اداره مالیات وضعیت خود را مشخص کنند.

مالیات بر عایدی فقط شامل ملک نمی‌شود

همچنین عبدالعلی رحیمی مظفری، عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس نیز با بیان اینکه مالیات بر عایدی سرمایه فقط شامل مسکن نمی‌شود، گفت: سرمایه و سود ناشی از فروش مسکن، طلا و ارز و سکه در مواردی که کمتر از یک سال و در برهه‌های زمانی با شرایط خاصی باشد، شامل مالیات خواهد شد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس افزود: مالیات بر عایدی سرمایه هنوز در حد کلیات است و در مورد جزئیات آن هنوز تعیین تکلیف نشده اما تکلیف مالیات بر خانه‌های خالی روشن شده است.

‌هیچ اهرم کنترلی در بازار مسکن نداریم

وی با تصریح بر اینکه هیچ اهرم کنترلی در بازار مسکن و ارز و سکه وجود ندارد و خرید و فروش اینها در بازار شفاف نیست گفت: متأسفانه سامانه‌ای برای ردیابی آنها وجود ندارد و بیشتر کسانی هم که خرید و فروش می‌کنند انتقال سند انجام نمی‌دهند.

‌چرا وزارت راه درباره سامانه اسکان اطلاع رسانی نمی‌کند؟

رحیمی مظفری اطلاع رسانی به مردم در مورد «سامانه املاک و اسکان» و تأمین زیرساخت‌ها را ضروری دانست و گفت: عدم اطلاع رسانی صحیح و اندازه در مورد سامانه املاک و اسکان، فقط مردم را در این حوزه دچار مشکل می‌کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مالیات خانه های خالی پایانه فروشگاهی بازار مسکن مالیات بر عایدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۲۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با تعرفه ترجیحی پرستاران در مناطق محروم اظهار کرد: تعرفه ترجیحی با هدف نگه داشت پرستار در مناطق محروم ایجاد شده است. در این طرح تعرفه پرستاران با توجه به میزان محرومیت منطقه‌ای که در آن حضور دارند افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: مناطق محروم تعرفه خاص خودشان را دارند و همه به یک شکل نیستند. تعرفه‌های پزشکی براساس محرومیت شهرها و میزان برخورداری آن ها با یک دیگر متفاوت است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: بخشی از نیرو‌های مناطق محروم را نیرو‌های بومی تشکیل می‌دهند، اما قالب ارائه دهندگان خدمت سلامت در این مناطق بومی نبوده و به صورت اجباری، برای گذراندن طرح یا به صورت اختیاری در آن مناطق حضور دارند. بنابراین وزارت بهداشت برای نگه داشت پرستاران درمناطق محروم باید جذابیت‌های لازم را ایجاد کند که طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم، یکی از همین جذابیت‌ها است.

رحیمی با بیان اینکه بیمارستان‌های مناطق محروم ضریب اشغال کمی دارند افزود: منظور از ضریب اشغال تعداد بیمارانی است که در یک ماه بستری می‌شوند؛ باتوجه به این موضوع اگر به پرستاران این مناطق تعرفه ترجحی هم اضافه شود باز هم نمی‌تواند پاسخگوی نیاز آنها باشد.

وی تصریح کرد: در مناطق کمبرخوردار تجهیزات پزشکی به اندازه لازم وجود ندارد بنابراین مردم به شهر‌های بزرگ‌تر رفته تا خدمات درمانی دریافت می‌کنند در نتیجه تعداد بیماران بیمارستان‌های مناطق محروم کم و سپس تعرفه نیز کاهش می‌یابد اکنون اگر تصور کنیم که تعرفه‌های ترجیحی در همه جا ۱۰۰ درصد افزایش داشته باشد بازهم پاسخگوی هزینه‌زندگی پرستاران نیست. ضریب اشغال در بیمارستان‌های تهران بیشتر از ۷۰ یا ۸۰ درصد است درحالی که همین آمار در مناطق محروم به ۳۰ یا ۴۰ درصد می‌رسد.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور گفت: طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم یک طرح خوب و روبه جلو است؛ اما به عقیده بنده تاثیر مثبتی در جهت حفظ و نگه داشت پرستار در مناطق محروم نخواهد داشت. البته که الان برای قضاوت قطعی بسیار زود است و باید صبر کرد تا نتیجه خروجی سامانه‌های پرداخت مشخص شود.

رحیمی با اشاره به اسکان پرستاران در مناطق محروم یادآور شد: طبق قانون باید اسکان نیروی طرحی با محل کار باشد؛ اما قالباً این قانون اجرا نشده و پرستار مجبور است خانه‌ای اجاره کرده و هزینه اسکان را پرداخت کند. یکی از اقداماتی که می‌تواند ماندگاری پرستار را در مناطق محروم بیشتر کند اسکان است.

وی در پایان به معضل اسکان در شهر تهران اشاره کرد و گفت: حتی در مناطق برخوردار مانند تهران، معضل اسکان وجود دارد. اکنون تعداد پرستاران تهران هم پاسخگوی نیاز این کلانشهر نیست. اگر بخواهیم از شهر‌های دیگر پرستار جذب کنیم، حتما باید به فکر اسکان آنها باشیم. یکی از دلایل کمبود پرستار همین موضوع اسکان است، زیرا تامین مسکن در شهر‌های بزرگ بسیار سخت است، زیرا نسبت به شهر‌های کوچک‌تر اجاره خانه بیشتری را باید پرداخت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک
  • شروط معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه در انتقال املاک تعیین شد
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • هشدار به‌ پلتفرم‌های آگهی جواب می‌دهد؟
  • خریداران مسکن و مستاجران منتظر این تغییر باشند! / ابوالفضل نوروزی مطرح کرد
  • برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • آیا هشدار به‌ پلتفرم‌های آگهی جواب می‌دهد؟
  • خبر خوش برای مستاجران
  • جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد