Web Analytics Made Easy - Statcounter

به منظور ایجاد شفافیت در وضعیت املاک کشور، ثبت نام مالک و مستاجر​ در سامانه املاک و اسکان اجباری شده است و کلیه مالکان و مستاجران باید املاک تحت مالکیت خود را در سامانه مذکور ثبت کنند. بر اساس گفته‌های وزیر راه و شهرسازی پس از پایان مهلت ثبت نام ملک در این سامانه، دستگاه‌های اجرایی، اقامتگاه فرد را با توجه به آدرس و کدپستی مشخص شده در این سامانه به دست می‌آورند و بر این اساس، خدماتی از جمله: افتتاح حساب بانکی،صدور دسته‌چک،خدمات مشمول سیاست‌های حمایتی و یارانه‌ای،خدمات کمک‌معیشتی،تعویض پلاک خودرو،فروش انشعاب آب، برق، گاز و تلفن،دریافت گواهی نامه،دریافت گذرنامه،مدارک خودرو، ثبت‌نام مدرسه، اخطاریه،ابلاغیه و از این قبیل را به او اعطا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانستن این نکته هم ضروری است که ثبت نام در سامانه املاک تنها مختص مالکان نیست و کلیه سرپرستان خانوار اعم از مالک و مستاجر باید در این سامانه ثبت نام کنند چون به گفته وزیر راه و شهرسازی در صورت ثبت نام نکردن در موعد مقرر، با ضمانت اجرای جریمه مالیاتی و محرومیت از خدمات اجتماعی مواجه خواهند شد.

ثبت مشخصات هویتی

قبل از این که ملک را در سامانه ثبت کنید باید در این سایت ثبت نام کنید و مشخصات هویتی خود را ثبت کنید نحوه و مراحل آن را در ادامه می‌خوانید.

1- برای ورود به سایت سامانه، متقاضی باید، در صفحه مرورگر خود، آدرس amlak.mrud.ir را وارد و سپس، گزینه ورود به سامانه را انتخاب کند.

2- در این مرحله، متقاضی باید، شماره تلفنی را که به نام خودش است ،وارد کند و روی گزینه ورود کلیک و در مرحله بعد هم کد ملی خودش را وارد کند و منتظر تایید هویت و رمز ارسال شده به تلفن همراه بماند.

3- کدی را که به شماره تلفن شما ارسال شده است در کادر مخصوص وارد کنید.

4- در صورتی که مراحل احراز هویت به صورت موفقیت آمیز طی شده باشد ، به شما یک رمز عبور اعطا می‌شود.

5- در صفحه جدیدی که برای شما باز شده باید اطلاعات هویتی خود را وارد کنید.

6- حالا از شما خواسته می‌شود نوع سرپرستی خانوار خود را وارد کنید.

7- در این مرحله باید چند لحظه‌ای صبر کنید تا اطلاعات وارد شده شما بررسی و تایید شود و بعد از تایید بلافاصله وارد صفحه‌ای می‌شوید که باید وضعیت ملک و خانه‌ای را که در آن سکونت دارید مشخص کنید.

 

نحوه ثبت نام مالکان و مستاجران

1-  بعد از طی کردن مراحل ثبت نام وارد صفحه‌ای می‌شوید که دو گزینه به شما نشان داده می‌شود که آیا مالک خانه هستید یا مالک نیستید.

1-2 -    اگر مالکید «مالک خودم هستم»، را انتخاب کنید و مرحله بعد را بزنید.

2-2  -     اگر مالک نیستید  عبارت مالک شخص دیگری است ،را انتخاب کنید.

3-  هر کدام از گزینه‌ها را انتخاب کرده باشید به صفحه‌ای وارد می‌شوید که باید نوع مالکیت ملک را که حقوقی است یا حقیقی انتخاب کنید.

1-4  -   اگر گزینه مالک خودم هستم را انتخاب کرده اید باید اطلاعات مربوط به میزان مالکیت خود از ملک را وارد کنید.

2-4  -   اگر مالک نیستید باید شماره ملی مالک را در این قسمت وارد کنید.

1-5   -  مالک ملک به صفحه‌ای هدایت می‌شود که در آن باید اطلاعات مربوط به ملک مانند مشخصات مالک، شامل نوع سند ، شناسه یکتای سند مالکیت و نظایر آن را از داخل سند احصا و آن را وارد کنید.

2-5  -   مستاجرها هم به صفحه‌ای هدایت می‌شوند که باید نوع ملک، متراژ، طبقه و واحد آن را وارد کنند.

6 -    در مرحله بعد مالک و مستاجر به صفحه‌ای هدایت می‌شوند که باید اطلاعات مربوط به یکی از قبض‌ها را وارد کنند ، ورود کد قبض و شناسه قبض کفایت می‌کند و در پایان هم اگر ملک شماره تلفن ثابتی دارد، شماره تلفن را وارد کنند.

راه‌های دیگر ثبت نام

 یکی دیگر از راه‌هایی که ثبت نام مالک و مستاجر در سامانه املاک و اسکان از طریق آن امکان پذیر است  ثبت املاک در اپلیکیشن املاک و اسکان است که امکان دانلود آن در گوشی‌های آیفون و‌اندروید وجود دارد. مراحل ثبت نام در اپلیکیشن هم مانند ثبت نام سایت به همان شیوه‌ای است که پیش از این خواندید.

سوالات متداول

1. آیا ثبت نام مالک و مستاجر هر دو در سامانه املاک و اسکان لازم است ؟

بله هم مستاجران و هم مالکان باید اقامتگاه و املاک خود را در این سامانه وارد کنند که نحوه ثبت ملک در این سامانه در متن گزارش آورده شده است.

2. نحوه ثبت نام مستاجران در سامانه املاک و اسکان به چه شکل است ؟

نحوه ثبت نام مستاجران در سامانه املاک و اسکان به این ترتیب است که در مرحله مربوط به مشخصات ملک باید گزینه شخص دیگری مالک است را انتخاب کنند که آموزش آن در متن قرار داده شده است.

3. چه کسانی نباید در سامانه ثبت نام کنند؟

غیر از سرپرستان خانوار بقیه اعضای خانواده در صورتی که مالک ملکی نباشند ملزم به ثبت نام در سامانه املاک نیستند که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است.

منبع: خراسان

منبع: فردا

کلیدواژه: سرپرستان خانوار مالک و مستاجر سامانه املاک و اسکان ثبت نام سامانه املاک و اسکان سامانه املاک و اسکان مالک و مستاجر باید اطلاعات وارد کنید ثبت نام مالک شماره تلفن صفحه ای ثبت نام وارد کنند نحوه ثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۹۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳

رییس اتحادیه مشاوران املاک درباره وضعیت اجاره در سال جاری توضیح داد.

کیانوش گودرزی، رییس اتحادیه مشاوران املاک در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین در پاسخ به این پرسش که قیمت‌ها در سال ۱۴۰۳ افزایشی است یا کاهشی؟ افزود: ما همیشه یک افزایش قیمتی را خواهیم داشت، اما امیدواریم در سال جدید با یک سیاست درست و آینده‌نگری در حوزه مسکن، شرایط متفاوت شود.

وی تصریح کرد: ببینید، به طور معمول هر ساله ۲۵ درصد نسبت به سال قبل اجاره‌ها افزایش پیدا می‌کند. این موضوعی است که مجلس به دولت اجازه داده است که برحسب موضوعات تورمی ورود پیدا کند و عدد و رقمی اعلام شود.

رییس اتحادیه مشاوران املاک با بیان این‌که تعیین این اعداد و ارقام کار بدی نیست، در همه جای دنیا هم این اتفاق می‌افتد، ولی در ایران بستر آن هنوز فراهم نبوده و ابزار لازم برای این کار مهیا نیست، متذکر شد: پارسال اگر این اتفاق می‌افتاد، می‌توانستیم به مشاوران املاک بگوییم قیمت‌ها را رعایت نکردید، یعنی موضوع قابل رصد و کنترل بود.

گوردزی تصریح کرد: نکته این‌جاست که الان با سامانه خودنویسی که راه افتاده و متعامل آن می‌توانند خودشان قرارداد بنویسند، دیگر رصد و نظارت و کنترلی در سطح جامعه باقی نمی‌ماند. یعنی متعاملین، چه مستاجر و چه موجر، خودشان با هر افزایش قیمتی می‌توانند قرارداد بنویسند.

وی تاکید کرد: اصل موضوع همین‌جاست که دولت در حالی که باید نظارت و کنترل داشته باشد، در واقع با سامانه‌ای که ایجاد کرده، نظارت و کنترل از دست دولت خارج خواهد شد. این سامانه تبعات خاص خود را دارد.

دیگر خبرها

  • فرصت ۱۵ روزه مشاوران املاک برای دریافت شناسه یکتا
  • دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند
  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • خریداران مسکن و مستاجران منتظر این تغییر باشند! / ابوالفضل نوروزی مطرح کرد
  • افزایش قیمت‌های اجاره در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد شد؟
  • برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • خبر خوش برای مستاجران
  • جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد
  • جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستاجران